Velg en side

Fosnavåg Shippingklubb ønskjer å heidre markante personar i næringslivet.

Under festmiddagen på Thon Hotel Fosnavåg 8. oktober deler vi ut ein ny æresmedlemskap. Dette er ein person som har vore med på eventyr, kryssa grenser og levert innanfor ein på mange måtar tøff bransje.

Kven det er blir avslørt først når vi samlast.

PÅMELDING

Er du medlem i shippingklubben eller jobbar i ei medlemsbedrift, så er du hjarteleg velkomen. På grunn av matservering må du melde deg på. Det fiksar ved å klikke på knappen under.

Klikk her for påmelding

Husk å dele invitasjonen og ta med fleire i bedrifta di.

SJØKREPS OG LEIARSKAP PÅ MENYEN

På menyen denne kvelden står festmiddag med sjøkreps, reinsdyr og creme brulee. I tillegg får du solid påfyll av motivasjon og kunnskap om leiing på menyen.

Steinar Bjartveit, psykolog, forfattar, høgskulelektor med leiing som spesialitet held foredrag. Han skal i tillegg intervjue lokale leiarar  om leiing.

Bjartveit er ein mykje bruke foredrags- og kurshaldar mellom leiarar, og let oss lære av suksessane – og feila – til historiske leiarar. På festmiddagen gir han oss eit møte med Julius Cæsar og viser korleis han bygde ein av dei raskaste og mest fleksible organisasjonane i verdshistoria. I tillegg får vi eit potpurri av ulike historiske leiarar og kva vi kan lære av dei.

Du kan lese meir om tankegangen til Bjartveit, om kursa og om han sjølv her. 

I tillegg til foredraga skal Steinar Bjartveit intervjue to leiarar om leiarskap. Den eine er Roger Halsebakk, skipper, self-made og leiar av verdas største brønnbåt-reiarlag; Sølvtrans. Den andre er Gunhild Sjøvik, fjerde generasjon i Sjøvik-reiarlag der hennar plass er som CEO i Cinderella Eco Group som produserer prisbelønte og berekraftige forbrenningstoalett som vert selt over heile verda.

Festmiddagen er på Thon Hotel Fosnavåg, fredag 8. oktober kl 18.