Velg en side

En global vinner – hør suksessoppskriften!

I 2013 er det 87 år siden Odd Gleditsch sr. etablerte Jotun. Samtidig la den karismatiske og hjertevarme mannen grunnlaget for en unik bedriftskultur som fortsatt lever. Denne kulturen kjennetegnes av familiefølelse, gründerånd og en vilje til felles innsats for felles suksess.

Fra å være en liten hjørnesteinsbedrift i Sandefjord til å bli et internasjonalt konsern med stadig vekst, i dag er Jotun tilstede i mer enn 80 land og har produksjonsanlegg i 39 land.
Malingsprodusenten er en stor global aktør innen offshore og shipping, og er etablert i mange land der den maritime næringsklyngen på Sunnmøre i dag har fokus.

Benytt denne anledningen til å la deg inspirere av Jotuns erfaringer. Konsernsjef, Morten Fon, forteller om et konsern som satser på forskning, utvikling og produksjon av produkter og konsepter som gir lønnsomhet og kvalitet. I tillegg til konsernsjefen møter også styreleder Odd Gleditsch og regionsjef for Skandinavia, Stein Petter Lunde.

Westing har hatt et tett samarbeid med Jotun siden 1985, og Westing er den største forhandleren av skips- og industrimaling i Norge.

Daglig leder i Westing, Sigurd Teige, vil lede møtet.

Vi ser frem til en innholdsrik og inspirerende ettermiddag med faglig innhold frem til ca kl 20.00, og avslutningsvis servering av bacalao.

Det er påmeldingsfrist til meg 21. februar grunnet matserveringen.

Velkommen!